Cistelles de menjar eco per Barcelona

Productes 100% ecològics i de proximitat: Verdura, Mini-verdura, Fruita, Flors comestibles, Llegum, Fruits secs, també portem ous frescos de la granja, etc. Et portem la cistella de l’hort a casa, o bé te la deixem al punt d’entrega acordat!

Els aliments que portem són deliciosos perquè tot es collit de l’hort el mateix dia que fem l’entrega! A primera hora del matí el pagès prepara la cistella amb fruita, verdura i ous frescos, i tot seguit t’ho portem fins a casa teva! Més fresc impossible!
Si vius a Barcelona, pots fer la teva comanda online ara mateix a través de la nostra pàgina Pedido Express, i et durem el menjar de l’hort a casa, el proper dimarts o dijous.

Fa 4 mesos que faig comanda de cistella i estic molt contenta! Es un sistema perfecte per a mi, ja que treballo tot el dia i no tinc temps per fer la compra; d’aquesta manera em porten la cistella fins a casa, i així, tinc la garantía de menjar sempre productes excel·lents, frescos i saludables.
Testimoni d’una de les nostres clientes, C.BASSY, de Barcelona

L’orígen dels nostres productes es divers, però sempre proper a Barcelona, treballem principalment amb productors del Vallès, el Maresme, Lleida i Tarragona.

cistellaB

Perquè comprar cistella ecològica?

  • Saludable Productes de temporada, ecològics y acabats de collir. Més fresc impossible.
  • Fàcil Et portem la cistella de l’hort fins a casa, o bé te la deixem al punt d’entrega acordat.
  • Sostenible Les nostres cistelles son retornables, estem lluitant contra ens envasos de plàstic d’un sol ús. Ens importa el planeta i intentem protegir-lo.
  • Conscient Ajudem a pagesos i petits productors artesans perquè volem fomentar l’agronomía rural: una part molt important de la nostra cultura gastronòmica.

(Visited 502 times, 1 visits today)